Over ons

InterPlay Nederland

InterPlay Nederland is een groep gecertificeerde InterPlay leiders die gezamenlijk en individueel InterPlay in Nederland willen bevorderen door InterPlay trainingen, workshops en optredens te geven. Wij richten ons vooral op bijeenkomsten in Nederland maar hebben regelmatig contact met andere Europese en leiders en ook met die in Azië, Australië, Afrika en Amerika. Informatie over internationale bijeenkomsten (live of via Zoom) is ook te vinden in onze agenda en nieuwsbrief.

Meg has been leading InterPlay classes and trainings in the USA and Europe since 1998 in schools, camps, universities, celebrations, and conferences. She is a certified InterPlay leader and mentor and has directed and performed in choreographed and improvised concerts as a solo artist and as part of an ensemble. As a recovering activist, her main healing influencers are InterPlay, the Work of Byron Kate,12-step recovery, Arnold Mindell’s Dream Body work, music making and playfulness.

Meg leidt al sinds 1998 InterPlay-lessen en -trainingen. Eerst in de de VS en later ook in Europa, op scholen, kampen, universiteiten, feesten en conferenties. Ze is een gecertificeerde InterPlay-leider en mentor. Ze heeft gechoreografeerde en geïmproviseerde concerten geregisseerd en uitgevoerd. Als soloartiest en als onderdeel van een ensemble. Als herstellende activiste, zijn haar belangrijkste helende beïnvloeders InterPlay, het werk van Byron Kate, 12-step recovery, Arnold Mindell’s Dream Body-werk, muziek maken en speelsheid.

Hoi! Ik ben Xandra van Hooff.
Bewustzijnstrainer. Transformatiecoach.

InterPlay leider. Improvisator.
Studiejunk. Kenniskliko.

Giechelende Guru. Mystieke Malloot.
Opti-mystic. Zijnsgenieter. Boeddhist.

Grijs inmiddels. Mens bovenal ook.
Omarmer van levenservaringen.
Vrolijk begroeter van jou.

Meer weten: https://dewereldvanmorgen.nl

Bart over Bart

Ik ben circus leraar, improvisatie speler, clown

Vader, echtgenoot en professioneel bellenblazer.

Ik doet niets liever dan spelen en anderen uitnodigen ook te gaan spelen

Daarom werd ik InterPlay leider.

Meer weten: www.monsieurbart.nl