Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Secrets of InterPlay 2024 in Duitsland

25 januari @ 19:00 - 28 januari @ 13:00 CET

“De geheimen van InterPlay” Een weekend vol InterPlay waar je kan leren hoe je de tools en ideeën van InterPlay kunt gebruiken om de wijsheid van je lichaam te ontsluiten.

Breng je lichaam, geest, hart en ziel allemaal op één lijn. Leer over jezelf door verbinding en gemeenschap. Creëer meer gemak en plezier in je leven. Dit evenement geeft je directe ervaring in vele aspecten van het InterPlay-systeem.

Gegeven door Bernhard Staudt en Bart Durand vlak bij Frankfurt am Main in Duitsland

Van 25 tot en met 28 januari 2024

Donderdag 19.00 uur tot zondag 13.00 uur

Instructies in het Engels, Duits en inden gewenst vertaald in het Nederlands

Het evenement is ook een belangrijk onderdeel van het InterPlay Life Practice Programma dat mogelijk later in 2024 wordt aangeboden als vervolg op dit “Geheimen van InterPlay” evenement.

Meer info in het Nederlands mail Bart: mail@interplaynederland.nl

Meer info in het Duits: link naar Duitse Website van Berhard

Opgeven en meer info in het Engels: link naar InterPlay website in US

 

De kosten voor deze bijeenkomst zijn $ 400 (ca € 375) Iedereen die eerder de “Secrets of InterPlay” heeft voltooid, komt in aanmerking voor het herhalingstarief van $ 300. Huisvesting en maaltijden niet inbegrepen. Maaltijden €108 (vegetarisch, biologisch)

Aanvraag voor huisvesting: Bernhard Staudt op info@bewegen-spielen-erfahren.de

3 nachten per persoon: €63 groepsslaapzaal (badkamer buiten), €78 gedeelde kamer met badkamer, €102 driepersoonskamer, 117 € tweepersoonskamer, 147 € eenpersoonskamer

Financiële hulp

Diversiteit is een groot geschenk in de InterPlay-ervaring. Op basis van onze toewijding aan raciale gelijkheid en transformatie en ons begrip van andere structurele en persoonlijke ongelijkheden die er zijn, zet Body Wisdom zich in om onze programma’s financieel toegankelijk te maken. Financiële overwegingen hoeven geen belemmering te zijn voor uw deelname. Financiële ondersteuning en flexibele betalingsplannen zijn beschikbaar. Neem hier voor contact op met een van de leiders van dit programma.

Locatie: “Maibacher Schweiz” Alt Maibach 12, 35510 Butzbach-Maibach (50 km van Frankfurt am Main)

Leiders

Bernhard Staudt

Bernhard Staudt biedt InterPlay, theatercursussen en evenementen voor kinderen, tieners en volwassenen. Ik geef cursussen op het gebied van: Bewegingstheater, Creativiteitsontwikkeling, Teamontwikkeling, Communicatie, Speltraining, bijvoorbeeld voor vrijetijdsgroepsleiders, en zangcirkels. Meer informatie vindt u hier: www.bewegen-spielen-erfahren.de Ervarings- en avontuuraanbiedingen zijn een andere tak van mij, informatie over buitenevenementen vindt u hier: www.impulse-in-der-natur.de Ik werk al 13 jaar als freelancer. Ik ben onder andere freelance acteur. In 2015 heb ik “theater herzstück” opgericht en ik bied hoogwaardige, vermakelijke toneelstukken voor kinderen en volwassenen. www.theater-hersztueck.de

Bart Durand

Bart is een gediplomeerd InterPlay-leider© en een eigen bedrijf Monsieur Bart (www.monsieurbart.nl) voor advies en trainingen op het gebied van improvisatie, circus, spelen en creativiteit. Hij is een ervaren improvisatietheater speler en trainer. Hij is lid van terugspeel theatergroep “Theater Sprook” uit Deventer. Hij geeft circus en theater lessen aan kinderen (onder de 12 jaar) op scholen. Ook is hij vader van twee volwassen kinderen, echtgenoot en een professionele bellenblaaskunstenaar. (www.bellenbaas.nl)

Hij heeft het hart van een clown en nodigt mensen graag uit om hun eigen speelsheid te herinneren.

Gegevens

Begin:
25 januari @ 19:00 CET
Einde:
28 januari @ 13:00 CET

Locatie

Alt Maibach 12, 35510 Butzbach-Maibach
Alt Maibach 12
Butzbach-Maibach, 35510 Duitsland
+ Google Maps