Activiteiten

Secrets of InterPlay 2024 in Duitsland

“De geheimen van InterPlay” Een weekend vol InterPlay waar je kan leren hoe je de tools en ideeën van InterPlay kunt gebruiken om de wijsheid van je lichaam te ontsluiten.

Breng je lichaam, geest, hart en ziel allemaal op één lijn. Leer over jezelf door verbinding en gemeenschap. Creëer meer gemak en plezier in je leven.

Dit evenement geeft je directe ervaring in vele aspecten van het InterPlay-systeem.

Gegeven door Bernhard Staudt en Bart Durand

Vlak bij Frankfurt am Main in Duitsland

Van 25 tot en met 28 januari 2024

Donderdag 19.00 uur tot zondag 13.00 uur

Instructies in het Engels, Duits en inden gewenst vertaald in het Nederlands

 

Het evenement is ook een belangrijk onderdeel van het InterPlay Life Practice Programma dat mogelijk later in 2024 wordt aangeboden als vervolg op dit “Geheimen van InterPlay” evenement.

 

Meer info in het Nederlands mail Bart: mail@interplaynederland.nl

Meer info in het Duits: link naar Duitse Website van Berhard

Opgeven en meer info in het Engels: link naar InterPlay website in US

 

De kosten voor deze bijeenkomst zijn $ 400 (ca € 375)

Iedereen die eerder de “Secrets of InterPlay” heeft voltooid, komt in aanmerking voor het herhalingstarief van $ 300.

Huisvesting en maaltijden niet inbegrepen. Maaltijden €108 (vegetarisch, biologisch)

 

Aanvraag voor huisvesting: Bernhard Staudt op info@bewegen-spielen-erfahren.de

3 nachten per persoon: €63 groepsslaapzaal (badkamer buiten), €78 gedeelde kamer met badkamer, €102 driepersoonskamer, 117 € tweepersoonskamer, 147 € eenpersoonskamer

 

Financiële hulp

Diversiteit is een groot geschenk in de InterPlay-ervaring. Op basis van onze toewijding aan raciale gelijkheid en transformatie en ons begrip van andere structurele en persoonlijke ongelijkheden die er zijn, zet Body Wisdom zich in om onze programma’s financieel toegankelijk te maken. Financiële overwegingen hoeven geen belemmering te zijn voor uw deelname. Financiële ondersteuning en flexibele betalingsplannen zijn beschikbaar. Neem hier voor contact op met een van de leiders van dit programma.

 

Locatie: “Maibacher Schweiz” Alt Maibach 12, 35510 Butzbach-Maibach (50 km van Frankfurt am Main)

 

Leiders

Bernhard Staudt

Bernhard Staudt biedt InterPlay, theatercursussen en evenementen voor kinderen, tieners en volwassenen. Ik geef cursussen op het gebied van: Bewegingstheater, Creativiteitsontwikkeling, Teamontwikkeling, Communicatie, Speltraining, bijvoorbeeld voor vrijetijdsgroepsleiders, en zangcirkels. Meer informatie vindt u hier: www.bewegen-spielen-erfahren.de Ervarings- en avontuuraanbiedingen zijn een andere tak van mij, informatie over buitenevenementen vindt u hier: www.impulse-in-der-natur.de Ik werk al 13 jaar als freelancer. Ik ben onder andere freelance acteur. In 2015 heb ik “theater herzstück” opgericht en ik bied hoogwaardige, vermakelijke toneelstukken voor kinderen en volwassenen. www.theater-hersztueck.de

 

Bart Durand

Bart is een gediplomeerd InterPlay-leider© heeft een eigen bedrijf Monsieur Bart (www.monsieurbart.nl) voor advies en trainingen op het gebied van improvisatie, circus, spelen en creativiteit. Hij is een ervaren improvisatietheater speler en trainer. Hij is lid van terugspeel theatergroep “Theater Sprook” uit Deventer. Hij geeft circus en theater lessen aan kinderen (onder de 12 jaar) op scholen. Ook is hij vader van twee volwassen kinderen, echtgenoot en een professionele bellenblaaskunstenaar. (www.bellenbaas.nl)

Hij heeft het hart van een clown en nodigt mensen graag uit om hun eigen speelsheid te herinneren.

Maandelijkse Luxe Workshops 2024

InterPlay maakt je creativiteit wakker. We gebruiken stem (zang), beweging (dans) en woorden (verhalen). Ook stilte en contact met anderen zijn belangrijke elementen. Er wordt vaak gelachen bij InterPlay. Omdat er ook op diepere lagen veel gebeurt, noemen wij InterPlay ”sneaky deep”. Hoe dan ook maak je kennis met de wijsheid die al in ons lichaam ligt opgeslagen. Dus: lekker uit je hoofd komen en weer in je lijf belanden. We bieden eenvoudige oefeningen aan die je ook thuis kunt doen, alleen of met vrienden of collega’s als je dat fijn vindt in het dagelijkse leven.

Data: elke 3e vrijdag van de maand op 19 januari, 16 februari, 15 maart, 19 april, 17 mei, 21 juni

Tijd: 10.15 uur tot 13.00 uur

Locatie: danszaal #204, Keizerstraat 70, Deventer. (het voormalige ‘Kunstcircuit’)

Docenten: Meg MacLeod, Bart Durand, gecertificeerd leiders. Lees hier meer over ons.

Let op!
Het eerste deel van elke workshop is geschikt voor zowel beginners als voor meer ervaren InterPlayers. Na de pauze gaan we door met simpelweg meer InterPlay. Voor de mensen die voor het eerst mee doen is een korte les vaak al veel /genoeg en de prijs ervan is dus minder.

KOSTEN voor 1 hele workshop (2 uur en 45 minuten) is € 30, alleen het eerste deel: €15. Als het je eerste keer is dan kost de kennismaking € 10.

Korting bij betaling vooraf: Alle 6 de lessen €150,- (ipv €180 =1 hele les gratis)

  • 5 lessen € 125,- ipv €150
  • 4 lessen € 100,- ipv €120
  • 3 lessen € 75,- ipv €90
  • 2 lessen € 55,- ipv 60

Meg en Bart vinden dat geld jullie en ons speelgeluk niet in de weg mag staan. Mochten de kosten voor jou een probleem vormen, laat het dan echt aan ons weten. Dan kunnen we een regeling treffen.
Betaling: bankrekening details krijg je nadat je aangemeld hebt.

Wil je aanmelden, of heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar: mail@interplaynederland.nl

Maandelijkse InterPlay Europe Zoom Gathering

Maandelijkse InterPlay Europe Zoom Gathering
Deze bijeenkomsten zijn in 2024  helaas (nog) niet gepland